Lid worden ?

Wil je graag zingen, kom dan gewoon eens langs om te luisteren of mee te zingen.

Het spreekt voor zich dat nieuwe leden van harte welkom zijn bij Gemengd zangkoor Cantate. Elke dinsdagavond wordt er van 20.00 uur tot 22.00 uur gerepeteerd in ons eigen repetitielokaal. Het lokaal is te bereiken via het pad rechts naast de hoofdingang van de Fatimakerk gelegen aan de Essenstraat in Brunssum.

Ga naar de website

U kunt geheel vrijblijvend een aantal repetities bijwonen. Mocht u vervolgens besluiten om lid te worden dan zal er door de dirigent samen met de organist een stemtest plaatsvinden. Deze test is nodig om te bepalen bij welke zangstem de stem het beste hoort.

Tijdens onze repetities komen onder leiding van onze dirigent zowel het geestelijke als ons wereldlijke repertoire aan de orde. Nieuwe stukken worden ingestudeerd en oude stukken worden herhaald en op peil gehouden.

De dirigent besteedt tijdens de repetitie veel aandacht aan koorscholing en stemvorming. Dat is nodig om de kwaliteit van de koorzang te waarborgen. 

Na de repetitie is het goed toeven in ons repetitielokaal voor een gezellige nazit. Onder het genot van een drankje zult bemerken dat de Cantatefamilie gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel heeft staan.

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kun je hiervoor terecht bij onze secretaris Jan van den Heuvel.
Hij is te bereiken via 06-57711971 of via de E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heb je interesse kom dan gewoon langs, proef de sfeer en doe mee!

Privacy verklaring

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..