Bob Gulpen, orgel- en pianobegeleiding

Bob Gulpen

De interesse van Bob Gulpen (1988) voor de piano werd gewekt op 12-jarige leeftijd. Een muzikale buurman zorgde voor het eerste onderricht en diende als inspiratiebron voor verdere ontwikkeling van het pianospel. Na enkele maanden volgde hij pianolessen aan de muziekschool te Heerlen bij Arno Dieteren. Naast zijn pianostudie volgde hij privé onderricht in directie bij Steven Wiche.

Na het afronden van de vooropleiding conservatorium in Maastricht bij Fons van der Linden, koos hij uiteindelijk voor een toekomst in de architectuur en studeerde bouwkunde aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen, waar hij in 2014 afstudeerde.

Als pianist en organist is Bob in Zuid-Limburg actief als begeleider van zangkoren en verbonden aan de Fatima parochie te Brunssum. Een aantal jaren was hij vaste organist van de Sint Michael parochie te Heugem (Maastricht) en vaste begeleider van Oos Koor te Sittard. Daarnaast maakte hij als pianist deel uit van het Landgraafs Symfonieorkest.

Privacy verklaring

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..