Activiteiten rondom Uitvoering van het Mozart Concert op 20 oktober 2024

Met medewerking van Gemengd Zangkoor Cantate en Gemengd Zangkoor Sainte Cécile uit Geleen

Details over de uit te voeren stukken treft u hier aan


14-09-2024 Op deze datum wordt een zogenaamde Doedag georganiseerd. Deze zal plaatsvinden in het Hubertushuis De Boew, Jan Willemstraat 1, 6166 AX Geleen.
  De dag start om 10.00 uur. 
  Na gezamenlijk inzingen wordt het koor in vieren gesplitst. Iedere stemsoort zingt in een aparte ruimte o.l.v. een andere dirigent.
  We nemen voor het inzingen en partijrepetitie de tijd van 10-11.30 uur en houden dan een halfuur koffiepauze tot 12.00 uur (koffie + kleinigheid).
  Om 12.00 uur wordt het koor in twee delen gesplitst ook weer o.l.v. een andere dirigent.
  Om 13.00 uur lunchpauze tot 14.00 uur.
  In de laatste fase wordt het gehele koor bij elkaar gevoegd om het geheel nog eens door te zingen.
  De geschatte eindtijd wordt 15.15 uur.
15-10-2024 20.00 uur Gezamenlijke repetitie beide koren en gastzangers in de Fatimakerk in Brunssum
17-10-2024 19.30 uur Gezamenlijke repetitie beide koren in het Hubertushuis in Oud-Geleen
19-10-2024 10.00 uur Generale repetitie beide koren en gastzangers, orkest en solisten in de Fatimakerk in Brunssum
20-10-2024 14.00 uur Uitvoering Mozart concert met gastzangers, inclusief orkest en diverse solisten van het conservatorium Maastricht

 

Privacy verklaring

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..